Ledarskapskurs online

Under pandemin har vi vant oss att göra mycket online. Oavsett anledning erbjuder vi kurser online för den som så önskar. Det alternativet finns alltid hos oss.

Vill du gå en ledarskapskurs och tänker dig att det vore smidigast att göra det online? I så fall kan du välja från vårt kursutbud. Kursutbudet bygger på att du, eller vi, sätter ihop kursmoduler till en kurs som är skräddarsydd just för dig och dina behov.

Vi kan lägga upp kursen enligt två olika modeller:

  • Inspelad kort föreläsning följt av diskukssioner online.
  • Streamad kort föreläsning följt av diskussioner online.

Den första varianten har sina fördelar i att du kan titta på föreläsningen eller föreläsningarna när det passar dig. Diskussionspasset är schemalagt på en tid som passar dig/er och oss.

Det andra alternativet schemaläggs i sin helhet. Fördelen med denna variant är att det finns större möjligheter till interaktion för båda parterna. Det går att följa upp eller ställa frågor.

Vi erbjuder kurser för enskilda och för grupper. Eftersom vi arbetar med hög anpassning skapar vi ett schema som passar just dig eller ditt företag. Vi blandar inte in fler än nödvändigt.

Priserna sätts beroende på hur omfattande kurs du vill ha. Det är kunskapen som vi förmedlar som kostar. Vilken format vi erbjuder den i är mindre avgörande. Inte så länge kunskaperna kommer dig tillgodo.

Kontakta oss så sätter vi ihop en kurs.

18 Aug 2021

Välkommen till

ledarskapskurser.nu.

EmSec AB erbjuder ett unikt koncept där du kan bygga din ledarskapskurs på en eller flera kursmoduler. Du väljer och beställer, vi levererar.

Länkar

foretagsbloggar.nu

Bloggfeeden